Innehållsförteckning


Träningskläder

Sport, fritid eller vardaglig användning - rätt typ av kläder kommer att öka ditt välbefinnande och livskvalitet. Attraktiva sportkläder möter funktionella och estetiska krav som gör varje sportaktivitet till ett nöje.

Trendiga och funktionella - sportkläder för dina favoritaktiviteter

Jogga lätt i skogen, en högintensiv session den elliptiska träningsmaskinen eller erövra ett berg på cykel - alla har sin egen favoritaktivitet. Vad den än är, stöder snygga och funktionella sportkläder alla typer av träning idealiskt. Från luftiga långärmade tröjor till luftiga träningstoppar, specialiserade sportkläder har två viktiga fördelar. Den ena är att materialen anpassar sig till miljöförhållandena, den andra att deras snitt ger en idealisk rörelsefrihet.

På cykelleden eller i skogen, på gymmet eller på träningscykeln hemma, är attraktiva och bekväma sportkläder det perfekta valet. När du vandrar är en bekväm t-shirt lika viktig som funktionella underkläder. Dessa plagg kompenserar för både värme och kyla, vilket gör dem till ideala följeslagare i alla miljöförhållanden.

Mer än bara sportkläder

Vad är så speciellt med specialkläder för träning och fritidsaktiviteter? De är lätta och hindrar inte rörelse, vilket gör dem extremt trevliga att bära. Med rätt egenskaper för alla sorters jobb fungerar kvinnors och mäns sportkläder som kroppsklimatkontroll. De värmer dig när du är kall och hjälper till med luftcirkulationen i värmen, så att din hud kan andas. Allt tack vare toppmoderna material.

Om du letar efter utmärkta sportkläder finns det produkter tillgängliga tillverkade av högkvalitativ naturfiber, högpresterande mikrofiberduk eller kombinerade tyger. Strechiga och lätta, slitstark och luftiga - det är fördelarna som underlättar ditt liv både under träning och vardagliga aktiviteter. Tack vare dess speciella egenskaper är sportkläder lätta att rengöra och torkar snabbt, vilket är ett stort plus för idrottare.

Shoppa sportkläder - funktionella underkläder för utmärkt komfort

Funktionella underkläder är viktiga när det gäller aktiviteter som involverar ett brett rörelsespektrum. Sådana specialiserade sportkläder för både herrar och damer erbjuder en särskilt mjuk struktur. Vissa produkter rekommenderas speciellt för utomhusbruk, andra fungerar lika bra både för utomhus- och inomhusbruk.

Exempelvis är funktionella kalsonger av hög kvalitet extra allsidiga. De är tillverkade av fukttransporterande material och erbjuder optimal termisk reglering. Bärkomforten ökas med extra platta sömmar. Vilket gör att smärtsam skavning under träningsformer som involverar mycket rörelse förhindras.

Produkter tillverkade av polyester är särskilt väl lämpade för utomhusbruk, till exempel för löpning och cykling. Dess fibrer är hållbara och ger maximal komfort även under långa perioder av användning eftersom de är mjuka vid beröring. För inomhussport har funktionella underkläder gjorda av bomull eller viskos visat sig vara idealiska. Dessa naturliga fibrer med en mjuk konsistens passar perfekt för träningsentusiaster med känslig hud.

Klä dig bäst för träning

Skjortor och tröjor som är bekväma att bära är grunden för alla sport- och fritidskläder. Sportkläder som är både trendiga och bekväma finns i en rad eleganta varianter. Moderna sportkläder är inte bara höjdpunkten i funktionalitet utan också i trendig design, oavsett om de är enfärgade eller tryckta, har ljusa eller dämpade nyanser.

Läs mer

Sidans topp