Innehållsförteckning

Magträningsmaskin för sund och effektiv träning av magmusklerna

Var och en, idrottare eller ej, drömmer om en platt, vältränad mage. Med en magträningsmaskin från vår butik kan drömmen bli verklighet, och magen kan äntligen tränas effektivt inom dina egna fyra väggar.

Vår butik har magträningsmaskiner för professionellt bruk som även fungerar utmärkt i ett hemmagym. Våra apparater har en kombination av proffskvalitet och flexibilitet för en stark bål.

Magträningsmaskinen för magrutor, starka magmuskler med mera

Med sin naturliga uppdelning är magmusklerna särskilt synliga när man är vältränad. Ett krav för magrutor (sex eller till och med åtta tydligt synliga muskler) är både muskelträning och en låg andel kroppsfett.

Magträning syftar framförallt till att få tydligt definierade och utskjutande muskler. Detta är viktigt inte enkom för utseendets skull, utan magmusklerna och bålmuskulaturen är avgörande för hållningen och för att stabilisera kroppen.

Det är också viktigt att göra övningarna strikt och korrekt när man tränar magen. Det är vanligt både bland nybörjare och erfarna idrottare att man inte gör fällknivarna eller benlyften rätt, men då blir träningen inte bara mindre effektiv utan den medför även en skaderisk. Kontraktionen i de nedre magmusklerna stressar dessutom ländryggen, och det kan leda till att ryggkotor förskjuts.

Med en magträningsmaskin minskar man skaderisken, samtidigt som intensiteten kan ökas. Det senare är viktigt både för att effektivt bygga muskler och för att stimulera cirkulationen och därmed få mindre fett – båda sakerna är viktiga för att få de attraktiva rutorna på magen.

Köp en magträningsmaskin nu – stark bål och väldefinierade muskler

Vår butik har magträningsmaskiner för nybörjare såväl som för professionellt bruk i exempelvis träningslokaler på hotell.Magträningen för nybörjare går lekande lätt med stödjande kudde för situps, som gör att man tränar magen sunt och effektivt utan att belasta ländryggen. Detta är av särskild vikt för nybörjare som ännu inte har lärt sig rätt teknik. Avancerade användare å sin sida kan använda magträningsmaskinen och bänken.

Dessa kan även användas för ryggen, bålmuskulaturen på sidan eller (med töjbara band) armarna. Därmed kan magträningsmaskinen användas flexibelt och är en idealisk träningskombination, särskilt hemma. Kombinerade mag- och ryggträningsmaskiner är idealiska för service på högre nivå.

Med sin bredd och sina flexibla block möjliggör de inte bara många varianter av övningarna, utan klarar också med lätthet träning med extra vikt. Detta tar mer plats, men är det rätta valet för gym och träningslokaler. Oavsett om man tränar de övre magmusklerna, sidomusklerna eller nedre delen av magen så är de högkvalitativa maskinerna i vår butik till hjälp för att alltid utföra valda övningar korrekt.

Magträning för nybörjare och rutinerade

En magträningsmaskin är ett under av effektivitet. Med ändrad hävstång och vinkel kan man öka intensiteten eller träna muskler som är svåra att komma åt, till exempel musklerna längst ner eller på sidan, utan apparater. Samtidigt kan nybörjare med en magträningsmaskin utföra magövningar lättare och träna mycket mer effektivt.

Läs mer

Sidans topp