Innehållsförteckning


Ett redskap med tusentals sidor - flexibla träningsmöjligheter i multigymmet

Detta multigym bevisar att dåligt med utrymme inte är någon ursäkt för att avstå styrketräning. Multigym är ett kompakt gym i ett och samma redskap. Denna flexibilitet uppnås genom en mängd olika hävstänger, vikter och såklart grepp. På så sätt möjliggör multigymmet övningar som annars skulle kräva helt olika redskap.

Alla grunderna med ett redskap - anledningen till att multigymmet är så kompakt

En övning, ett redskap. Så enkelt är ett gym uppbyggt. Men hur är det med alla människor som vill ha ett gym hemma, men inte har plats för det? Det är då ett multigym kommer till användning då det samlar olika träningsmöjligheter i ett enda redskap. Det är perfekt för ett hemmagym eller ett mindre viktrum.

Multigym passar särskilt väl nybörjare eftersom de innehåller säkra guider. Med hjälp av dessa guider tillåter enheterna inte musklerna att undvika att göra rörelserna korrekt eller att kompensera för svårigheter. Genom att göra rörelserna korrekt skyddar du lederna och garanterar samtidigt framgångsrik träning även efter skador eller långa pauser, vilket är en stor fördel med multigym.

Men nybörjare och personer som börjat träna igen är inte de enda som uppskattar styrkorna hos multigymmen eftersom ett professionell multigym erbjuder andra fördelar. Här, istället för att använda band och vikter, tränar du i ett litet utrymme med skivstång och din kroppsvikt. Bänkpressar, pull-ups och dips tillsammans i ett kompakt redskap kan till och med driva grundligt tränade idrottare till sin gräns och bevisar att man enkelt och effektivt kan utföra styrketräningsövningar även på små ytor.

Med så här mycket variation finns det något för alla. Köp multigymmet nu

Multigymmet gör att du kan genomföra ett bekvämt och flexibelt muskelträningsprogram som endast professionell utrustning kan garantera. När det gäller prestanda och vilka typer av övningar du kan göra är varje multigym designat lite annorlunda, men klassiska övningar kan utföras på nästan alla multigym. Bland dem är till exempel bröstpress, butterflies, curls, lat pull-downs eller bandryck.

Armarna och kärnan är inte de enda kroppsdelarna som kan tränas riktigt bra på detta sätt. Ett multigym med benpress kommer också att ge balanserad träning av quadriceps och gluteus maximus. När du gör detta kan du få motstånd genom att antingen använda vikter eller elastiska band.

När du använder multigym tillåter dessa former av motstånd inte bara dig att minska redskapets totala vikt, men genom deras progressiva motstånd är multigym också extremt effektiva för träning. De säkerställer också en hälsosam och atletisk träning.

Multigym för träning hemma

Multigym kombinerar åtagandet eller skyldigheten att träna hemma med professionella krav och deras välorganiserade effektivitet gör maskinerna perfekta för att återskapa intensiteten och multifunktionaliteten ett helt gym har.

Detta hjälper människor i träning att inte riskera att ignorera viktiga muskelgrupper. Det gör att de kan träna på ett balanserat sätt på ett litet utrymme. Vår butik erbjuder inte bara rätt multigym för nybörjare med professionella krav och riktiga idrottare som förväntar sig mer av sina träningspass, utan de är särskilt utformade för idrottare som förväntar sig professionell kvalitet från deras utrustning.

Inte ens höga krav kräver inte mycket utrymme och multigym är det perfekta verktyget för att hjälpa ett litet utrymme för atletiska ambitioner att växa.

Läs mer

Sidans topp