Innehållsförteckning


Träningsriggar för styrka, prestanda och funktionalitet

Mycket kraft i ett litet utrymme, det är vad träningsriggar står för. Med olika versioner av riggen så erbjuder vår butik ett brett utbud av bästa professionella stationer för mer prestanda i gymmet, hotell, sjukgymnastik eller wellness-rum.

Det som gör att alla riggar står ut är deras multifunktionalitet. Om du vill köpa en rigg så köper du inte bara en fitnessutrustning, utan ett högkvalitativt träningsalternativ för flera användare.

Mångsidighet i styrketräning - Varför riggar med all sin design hör till varje studio

Riggen är först och främst en övergripande term. Riggarna inkluderar både reducerade knäböjsriggar samt omfattande fitnessriggar med full utrustning som hela kroppen kan tränas med. Halv- och knäböjsriggar är ungefär som de små versionerna av riggen, knäböjsriggar är de mest minimalistiska.

Knäböjsriggen fungerar i kombination med en skivstång och olika stöd för skivstången, så att idrottare kan placera och plocka upp stången i önskad höjd. Detta ger mer komfort, men också mer säkerhet. I halvriggen finns det fler stöd och genom olika rörelser så kommer fler träningsmöjligheter in.

Halvriggarna kombinerar således funktionerna i en knäböjsrigg med klassisk fitnessutrustning. Detta är perfekt där så många övningar som möjligt bör erbjudas i ett litet utrymme. Kraftriggen är den stora versionen av Krafttornet och erbjuder träningspotential för idrottare från alla håll.

Riggarna i vår butik är flexibelt utbyggbara och gör det möjligt att träna enligt alla krav, tack vare sin modulkonstruktion.

Stora kraftriggar imponerar med stöd för fästen för uppdragning, stänger och integrerade rörelser från träning av latissimus, biceps eller triceps och mycket mer. Kraftriggar tar upp lite mer utrymme, särskilt eftersom de helst bör användas fristående.

Riggförlängningarna är också riktiga multitalanger, eftersom det inte är någon skillnad om en kraftrigg används för klassisk kroppsbyggnad eller för CrossFit - de rätta tillbehören gör att studior enkelt kan anpassa sina riggar till användarnas individuella behov.

Säkerhet och funktionalitet i träning

Riggar är viktiga för kraftlyft, skivstångsträning eller funktionell fitness. Dynorna garanterar flexibilitet och ger tränare mer säkerhet eftersom träningsvägarna är särskilt korta - och det hjälper dig att gå hela vägen till det personliga bästa vid varje repetition. Därför är fitnessriggar alltid ett bra val. De gör det möjligt att utnyttja lite utrymme i fitnesstudior eller rum.

Med fitnessriggarna så är hantelövningar bättre integrerade i träningsytan, och via sina draglinor och vippor ger varje fitnessrigg automatiskt en mängd olika övningar in i träningen. Kompletterad med deras mångsidighet har riggarna blivit en integrerad del av effektiv viktträning. Oavsett om det är enkla högkvalitativa knäböjsriggar eller kraftriggar för högsta prestanda - så är riggar, mattor och fria vikter den bästa kombinationen för bästa sportprestanda.

Läs mer

Sidans topp