Innehållsförteckning


Viktskivor av hög kvalitet för individuell träning

Skivstänger och viktskivor är viktiga element i all styrketräning. Oavsett om det gäller fria vikter eller skivstång ger lämpliga viktskivor med 50 mm borrning en fin gradering av vikterna och möjliggör därmed riktad och framför allt utmanande träning.

I vårt set uppmärksammar vi inte bara en fin gradering av vikterna, utan framför allt högkvalitativa bearbetade viktskivor i bästa kvalitet med verifierbar exakt vikt. Detta är det enda sättet att säkert optimera träningen.

Lämpliga viktskivor för alla behov

Oavsett hantel eller skivstång måste viktskivorna matcha den valda utrustningen. Gradering av de individuella vikterna och den standardiserade storleken på skivorna är viktiga aspekter. Viktskivor på 20 kg för skivstång och viktskivor på 10 kg för skivstång och hantlar kan perfekt kompletteras med viktskivor på 5 kg, vilket möjliggör en ännu finare gradering.

Ju finare vikterna kan graderas, desto enklare och lättare är det inte bara att dokumentera framsteg i din träning men också att organisera den. Eftersom varje extra vikt kräver mer av muskeln och stimulerar den att växa eller prestera bättre. En fin gradering av träningsvikterna är avgörande för både kroppsbyggande och träning för bättre hälsa.

Gummerade viktskivor - säkerhet och träningskomfort

Hantelskivor som är täckta med en gummibeläggning ger vissa fördelar under träningen. De gummerade skivorna är avsevärt tystare under användning eftersom metallerna inte längre skallrar samman under träning, vilket ökar volymen avsevärt. Att hantera vikterna är också enklare. Till exempel skyddas golvytan om gummerade vikter används. Men estetik spelar också en roll.

Tack vare den ofta färgglada gummibeläggningen ser vikterna trevligare ut och träningen blir lite färggladare och mer motiverande. Gummerade viktskivor gynnat både idrottaren och hans miljö lika mycket. Det är därför inte förvånande att fler och fler leverantörer och fler och fler gym väljer de praktiska, gummerade viktskivorna.

Lämpliga set med viktskivor för alla behov

Med ett set med viktskivor kan många behov täckas mycket enkelt och effektivt. Set från enskilda leverantörerna inkluderar vanligtvis skivor i olika viktklasser. Ett lämpligt antal finns olika set, från viktskivor på 5 kg till viktskivor på 10 kg eller till och med 20 kg.

Så med en eller två set av dessa vikter kan olika behov i fritidssektorn täckas säkert. Eftersom viktskivorna levereras med en 50 mm borrning kan de användas enkelt och bekvämt tillsammans med alla standardiserade viktstänger. På detta sätt bibehålls flexibiliteten hela tiden.

Köp helt enkelt viktskivor och träna mer effektivt

Typen av vikter och deras gradering spelar en viktig roll i effektiv träning med mycket variation. Att bara köpa viktskivor och hoppas på det bästa är sällan bra. Därför hittar våra kunder ett stort urval av olika vikter med det bästa utförandet, som säkert kan kombineras med de olika hantlarna och annan träningsutrustning. På detta sätt kan hälsosam och strukturerad styrketräning äga rum, som kan anpassas perfekt till individuella behov tack vare skivor med olika vikter.

Läs mer

Sidans topp